Missie

Vitaliteitsoplossingen bieden die meewerken aan een beter welzijn van werknemers.

Visie

De meest succesvolle en servicegerichte verlener van vitaliteitsoplossingen in Nederland en Belgie zijn.

Over Ergopoint

Vitale werkplek – gezond werken

Ergopoint werd in 2017 opgericht door Roger van der Aa om het welzijn van werknemers op kantoor en thuis te verbeteren. Wij vinden dat elke medewerker recht heeft op een zo vitaal mogelijke werkplek en werkomgeving! Om de risico’s van computerwerk te beperken hebben wij diverse ergonomische diensten en ergonomische, veelal actieve producten die bijdragen aan het fitter en vitaler maken van personeel. Wij zorgen ervoor dat kantoorpersoneel meer kan bewegen, afwisselen en ontspannen. Spieren worden geactiveerd en getraind. De bloedcirculatie gaat omhoog en daardoor worden voedingsstoffen en zuurstof naar de hersenen en spieren getransporteerd. Ook zetten wij in op het bestrijden van stress op kantoren. Gevolg?
Organisaties worden productiever, creatiever, er is minder ziekteverzuim, minder stress en een hoger welzijn van personeel.

Ergonomische diensten

Onze ergonomische diensten zijn erop gericht om werkgerelateerde fysieke klachten zoals RSI – CANS en rugklachten te voorkomen en te bestrijden. Heeft u last van een van deze klachten: nek, schouder, rug, arm, hand, vinger, bekken, knie, heup, stuitje, elleboog? Wij pakken deze klachten aan middels onze eigen methodiek: in 6 stappen van uw klachten af!
Wilt u klachten op kantoor of bij thuiswerkers voorkomen? Wij leveren diensten die deze klachten voorkomen. Die kunnen we periodiek of eenmalig inzetten. Voorbeelden van deze diensten zijn periodieke werkplekchecks, werkplekonderzoeken, bureaustoelinstructies, zithoudingsinstructies, workshops, presentaties e.d.

Ergonomische producten

Onze ergonomische producten zijn veelal actieve, dynamische kantoormeubelen en producten die zorgen voor meer ontspanning, beweging, afwisseling en/of training bij de gebruiker. Indien deze elementen gestimuleerd worden, maken gezondheidsklachten minder kans. Werknemers worden zo vitaler waardoor het welzijn en de productiviteit toenemen en het verzuim daalt.
Voorbeelden van onze producten zijn actieve bureaustoelen, maatwerk bureaustoelen, sta bureaus, ergonomische muizen, toetsenborden, laptopstandaards, deskbikes, loopbanden, balanceboards, stahulpen en zadelkrukken. Producten die de werkplek optimaliseren en vitaliseren.
Heeft u last van werkgerelateerde klachten, een lichamelijke beperking of lijdt u aan een aandoening of ziekte zoals: ziekte van Bechterew, osteoporose, hernia, reuma of fybromylagie? Wij kunnen u helpen met een geschikte werkplek en aangepaste bureaustoel.

Projectinrichting: Vital Office Concepts

We leveren losse, ergonomische producten en kantoormeubelen – kantoormeubilair voor thuis en op kantoor. Maar we zijn ook gespecialiseerd in gezonde bedrijfsinrichtingen : onze Vital Office Concepts. Dit zijn vitale totaal projecten waarin kantoorinrichting een andere dimensie krijgt. We verwerken de basiselementen van gezond werken in onze projecten. Dit zijn ontspanning, beweging, afwisseling en training. Ook houden we rekening met externe factoren zoals geluid, licht, sfeer en groen. Zo creeeren we unieke kantoorinrichtingen waarbij stress preventie, comfort, vitaliteit, flexibiliteit, duurzaamheid en schoonheid samen komen.

Showroom in Eindhoven op Strijp-S

We hebben een showroom op Strijp-S met diverse ergonomische producten.  We verzorgen ook proefplaatsingen van ergonomisch kantoormeubilair in Eindhoven en zelfs in heel Nederland..

Graag werken we samen met preventiemedewerkers, HR-managers, facilitair-managers, werkgevers en ARBO-coördinators om op die manier bedrijven gezond in te richten en te ondersteunen.

Bent u ZZPer, werkgever, thuiswerker, HR manager? Wilt u hier meer over weten?
Neem dan contact met ons op.
Wij zijn te bereiken op 06-29038221

En oh ja…lekkere koffie hebben we ook. ;)

Mail ons voor een vrijblijvende afspraak