.

Heeft u last van pijn in uw nek, onderrug of vermoeidheid? Wilt u beter ontspannen?

Daar heeft Ergopoint meerdere oplossingen voor.

Onze massagestoelen zijn de perfecte oplossing voor elk type gebruiker die last heeft van lage rug- of nekpijn, maar ook voor slapeloosheid veroorzaakt door stress of vermoeidheid. Ontspanning en een betere doorbloeding, dat is wat onze massagestoelen voor u kunnen betekenen.

Ook hebben we andere producten geselecteerd waardoor u de broodnodige ontspanning op kantoor kunt krijgen.

Massagestoel

Een professionele massagestoel waar je helemaal relaxt van wordt. Deze stoel heeft vele instelmogelijkheden: zero gravity module, verwarming, stretchprogramma, led-verlichting, gua sha reflexologi, verticale armmassage. De massagestoel die de handen van een massagetherapeut nabootst. Heerlijk om te ontspannen in de pauze op het werk.

prijs 2050,00 euro ex btw

Varier Gravity Balans stoel

Ervaar ultieme ontspanning en gewichtloosheid met de Gravity. De designklassieker ondersteunt je rug en nek en bevordert continu de flow en beweging in talloze posities. Volledig achterover leunend, tilt de zwaartekracht uw benen boven uw hart en schommelt zachtjes op het ritme van uw ademhaling. Voorovergebogen kan hij worden gebruikt als knielende stoel. Deze unieke combinatie maakt het de ideale stoel voor de hedendaagse woon- en werkomgeving.

Ervaar de ultieme ontspanning en voel wat gewichtloosheid met u doet.

Steelcase Gesture bureaustoel

Deze stoel scoort een 10 voor comfort. Door de voorgevormde kussens met lendensteun voelt het alsof je in een maatpak zit. De armleggers zijn de fijnste en best instelbare ooit gemaakt. Het unieke kantelmechaniek zorgt dat u in elke kantelpositie blijft staan zonder tegendruk te ervaren. U kunt puur ontspannen. De hoofdsteun ondersteunt u nek in een liggende houding. Ergopoint laat u er graag kennis mee maken!

Meer weten over een van onze producten? Showroomafspraak?