ERGONOMISCHE BUREAUSTOELEN EN MAATWERKSTOELEN

Wij hebben een ruime collectie stoelen die ervoor zorgt dat uw zithouding verbetert en u meer beweging krijgt tijdens het zitten. Dit zijn de belangrijkste elementen om van uw lichamelijke klachten af te komen of om het zitten weer mogelijk te maken. Onze stoelen zijn dus echte zitverbeteraars!

Voor meer informatie: maak een afspraak in ons zitcentrum, waar we diverse modellen hebben staan en we u de beste stoel kunnen adviseren.

Zitsysteem 1: ROVO ergo balance

Een speciale bureaustoel die ervoor zorgt dat u tijdens het zitten meer beweegt, doordat de stoel 360 graden kan bewegen. Deze stoel kan met diverse opties geleverd worden zoals zitdiepte- en zitneigverstelling, een lendesteun, een uitgebreide armlegger, etc.

Zitsysteem 2: Ergopoint TGN

Een waanzinnige zitervaring! Het voorgevormde zitkussen en rugleuningkussen geven u het gevoel alsof u in een stoel zit die speciaal voor uw lichaam gebouwd is. 5D armleggers zorgen voor een optimale ondersteuning van de onderarmen, niet te ver van het lichaam af. Door de bewegelijke rugleuning en een los te zetten kantelbare zitting bepaald u de mate van beweging terwijl u zit. Probeer ‘m snel uit.

Zitsysteem 3: 3Dee van Aeris

Deze bureaustoel heeft een grote, instelbare veer waardoor zitten zeer bewegelijk wordt. U traint en versterkt uw spieren waardoor o.a. rugklachten bestreden worden. U traint nu terwijl u zit!

Zitsysteem 4: RH logic 400

Deze Zweedse bureaustoel is een absolute kwaliteitsstoel en kan met vele opties geleverd worden. Het mechaniek zorgt voor beweging en voor de mogelijkheid tot rechtop zitten. De stoel wordt geleverd met 10 jaar garantie!

Zitsysteem 5: Dauphin AB 

Wanneer rugklachten ontstaan door langdurig, eenzijdig onderuitgezakt zitten (bekken naar achteren gekanteld)  kunnen wij de Dauphin AB bureaustoel inzetten. Deze heeft een balansmechaniek, waarbij de stoel (zowel de rugleuning als de zitting) in een hoek naar voren kunnen kantelen. Door dit mechaniek is het mogelijk om in een open zithoek te zitten. Ook wordt het rechtop zitten gestimuleerd, alsmede het bewegend zitten. Het bekken wordt meer naar voren gekanteld, waardoor de wervelkolom meer in haar natuurlijke S-curve komt te staan. Vooral rugklachten, maar ook nek-, schouderklachten worden bestreden, omdat ook het hoofd meer boven de romp komt te staan.

Klik hier voor meer afbeeldingen.

Zitsysteem 6: Swopper

De stoel die 3D kan bewegen door een dikke veer onder de stoel. Deze stoel is een afgeleide van de skippybal. Je beweegt veel en versterkt zo je spieren. Sterke rugspieren helpen je om klachten te voorkomen. Deze stoel is er in 2 varianten: een met en een zonder rugleuning. Dit is een topper in de strijd tegen rugklachten.

Zitsysteem 7: Varier kniestoel

Ook kunnen wij diverse kniestoelen leveren. De kniestoel zorgt ervoor dat u rechtop zit, met het bekken meer neutraal en makkelijker naar voren gekanteld. Onderrugklachten, maar ook nek-, schouderklachten worden bestreden.

Zitsysteem 8: Grote-, kleine-, zware mensen bureaustoel

Wij hebben een stoel die speciaal is gebouwd om de niet-standaard afmetingen van de mens te ondersteunen. Bent u kleiner, groter of zwaarder dan normaal? Wij hebben de passende stoel!

Maatwerk bureaustoel/orthopedische bureaustoel

Wij kunnen een volledig op maat gemaakte stoel leveren, die als een maatpak om het lichaam zit. Heeft u afwijkende lichaamsdelen, last van uw stuitje? Wij kunnen stuituitsparingen maken, zitkussens ophogen of aanpassen, enz.

Mail ons voor info of een gratis proefplaatsing