ZIT/STABUREAUS

Uit onderzoek is gebleken dat staand werken productiever is. Een ander voordeel is dat je kunt afwisselen in zittend, staand en zit/staand werken. Deze afwisseling is erg goed om lichamelijke klachten en pijn tegen te gaan. Ook wordt het lichaam beter doorbloedt, zodat er meer zuurstof naar uw cellen gaat. Dit zorgt voor een betere conditie van uw lichaam.

Ook zijn deze bureaus ideaal om als flexwerkplek te gebruiken. Een druk op de knop en het bureau staat op jouw unieke hoogte. Ook zijn er 4 hoogtestanden te programmeren zodat je altijd je zit- en stastand kunt instellen.

Wij hebben meerdere modellen staan, van eenvoudig tot luxe. Er zijn diverse kleuren mogelijk en diverse bladmaten. Er zijn ook hoekbureaus mogelijk.

Liever geen elektrische bureaus, maar toch staand kunnen werken? Dan is de goedkopere slinger-verstelbare variant een mogelijkheid of het werkstation. Het werkststion is een hoogte instelbare unit die je op je bureaublad plaatst. Deze kan in hoogte versteld worden zodat je zittend en staand kunt werken.

Ook zijn er gasdruk verstelbare bureaus waarbij je geen elektriciteit nodig hebt. Deze gaan supersnel van hoog naar laag!

SB-1 elektrisch zit-sta bureau

Dit electrisch verstelbaar zit-sta bureau voldoet aan alle ARBO-eisen! Het heeft 2 motoren, kan van 65 naar 130cm hoogte versteld worden en heeft standaard een verstelling met 4 memorystanden en digitaal hoogte afleesvenster.
Het frame heeft een aluminium kleur en je kunt kiezen uit 8 bladkleuren: wit, grijs, beuken, noten, peren, en donker-, midden- en natuur-eiken. Keuze uit 120x80cm of 140x80cm blad.

– hoogteverstelling met digitaal memoryvenster: van 65-130cm electrisch verstelbaar
– super stabiel frame

Prijs: 399,00 euro ex btw
Inclusief bezorgen
Inclusief uitleg-instructie (op locatie in omgeving Eindhoven of online elders)
Inclusief montage omgeving Eindhoven

SB-2 elektrisch zit/sta bureau

Dit Deense electrisch verstelbaar zit-sta bureau voldoet aan alle ARBO-eisen! Het heeft 1 motor en een draagkracht van 100kg. Hoogteverstelling van 65-125cm en heeft standaard een hoog/laag knop. Tegen meerprijs uit te breiden met een memoryverstelling met 4 memorystanden en digitaal hoogte afleesvenster.
Het frame kan in zwart, wit en aluminium kleur geleverd worden en je kunt kiezen uit 8 bladkleuren: wit, grijs, beuken, noten, peren, en donker-, midden- en natuur-eiken. Keuze uit diverse bladafmetingen.

– hoogteverstelling met van 65-125cm electrisch verstelbaar
– stabiel frame

Prijs: vanaf 450,00 euro ex btw
Inclusief bezorgen
Inclusief uitleg-instructie (op locatie in omgeving Eindhoven of online elders)
Inclusief montage omgeving Eindhoven

Ergopoint Lite elektrisch zit-sta bureau

Dit Nederlandse eigen product is een electrisch verstelbaar zit-sta bureau en voldoet aan alle ARBO-eisen! Het heeft 2 motoren, kan van 65 naar 130cm hoogte versteld worden en heeft standaard een SMART-verstelling met 4 memorystanden en digitaal hoogte afleesvenster. Deze SMART-verstelling is via een app te besturen. Hier kun je je persoonlijke standen in opslaan en het bureau kan automatisch omhoog en omlaag gaan, zonder hierbij een knop in te drukken.
Het frame is leverbaar in zwart, wit en aluminium kleur en je kunt kiezen uit 8 bladkleuren: wit, grijs, beuken, noten, peren, en donker-, midden- en natuur-eiken. Keuze uit 120x80cm, 140x80cm, 160x80cm, 180×80, 200x80cm blad.

– hoogteverstelling met app-bestuurbaar memoryvenster: van 65-130cm electrisch verstelbaar
– super stabiel frame
– motorkracht: 120kg draagkracht

Prijs: vanaf 590,00 euro ex btw
Inclusief bezorgen
Inclusief uitleg-instructie (op locatie in omgeving Eindhoven of online elders)
Inclusief montage omgeving Eindhoven

Slinger verstelbare zit/statafels

Deze zijn er ook in diverse maten en kleuren. Het bureau kan met een slinger in hoogte worden versteld.

Werkstation

Dit is een losse unit die je op een vast bureau kunt zetten. Deze unit is hoogte instelbaar. Het toetsenbord en het beeldscherm worden op de unit geplaatst. Zo maak je eenvoudig van je vaste tafel een zit-sta bureau.