Zadelkruk 1

Ergopoint biedt meerdere soorten zadelzitkrukken aan. Deze zadelkruk is een zeer actieve kruk, omdat er een dikke veer onder de zitting zit waardoor je continue beweegt en je spieren activeert en versterkt. . Door de vorm kun je met grote zithoeken op de kruk zitten, zonder afknellingen te hebben. De wielen zorgen er bovendien voor dat je mobiel bent. De hoogte kan ook ingesteld worden.

Zadelkruk 2

Een flexibele gasliftbuis zorgt voor veel beweging en een rechtop-houding. De comfortabele zachte zitting en hoogteinstelling maakt deze hulp tot een echte ergopartner. Door het paardenzadel kun je zonder afknelling in een grote zithoek zitten, waardoor de rechtophouding wordt gepromoot en de bloedvaten niet  afknellen.

Zit-sta 1

Een kunststof, lichtgewicht stahulpje die je eenvoudig kunt meenemen. Door de bolle onderzijde balanceer je in een lichte hoek naar voren voor meer beweging en een juiste stand van het bekken. In diverse hippe kleuren leverbaar! Hij is hoogte instelbaar en heeft een zacht zitvlak van een PUR- achtig materiaal.

Zit-sta 2 Muvman

Dit stahulpje heeft een hoogte instelbare gaslift die zich vrij kan bewegen in de vloerplaat. Omdat de gaslift in een hoek naar voren staat, kan het bekken zich eenvoudig naar voren kantelen. Het zitvlak is zacht en heeft een handig handvat, wat verplaatsen eenvoudig maakt! Hij is er in diverse kleuren.

Zit-sta 4

Een flexibele gasliftbuis zorgt voor veel beweging en een rechtop-houding. De comfortabele zachte zitting en hoogteinstelling maakt deze hulp tot een echte ergopartner. Keuze uit diverse kleuren: basis in zwart of wit en zitting in zwart, groen, rood.

Zit-sta 4

In diverse uitvoeringen leverbaar, hoogte instelbaar en zeer beweegbaar. Dat is dit Duitse zit-sta hulpje. Zowel het zitvlak als de gasveer (onderzijde)  kunnen 360 graden bewegen.

Zit-sta 5 Varier Move

Absolute topper, deze mooi vormgegeven stahulp. Het ergonomische en voorgevormde zitvlak , alsmede het comfortabele zitkussen maken zitten op deze stahulp tot een feest. De voetschaal heeft een gebogen onderzijde met weerstandspunt erin, waardoor naar voren gebogen zitten wordt gestimuleerd. Hoogte instelbaar in diverse hoogtes.
Standaard in geheel zwart uitgevoerd en tegen meerprijs in diverse kleuren leverbaar.

Ongo Classic

Hippe stahulp waarmee je kunt trainen dmv een knikker in de voetsleuf. Door met de heupen te draaien gaat de knikker rond en train je je lichaam. De voetschaal heeft een gebogen onderzijde, waardoor naar voren gebogen zitten wordt gestimuleerd. Hoogte instelbaar in diverse hoogtes. Diverse stofkleuren mogelijk. Keuze uit een witte of zwarte basis.

Prijs 275,00 euro ex btw

Meer weten over een van de producten? Showroomafspraak?